خواص زنجبیل در صبحانه؛‌ چرا باید صبح‌تان را با زنجبیل شروع کنید‌؟

خواص زنجبیل در صبحانه؛‌ چرا باید صبح‌تان را با زنجبیل شروع کنید‌؟

صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی روزانه است که گاهی می‌تواند تکراری و خسته‌کننده شود. با اضافه کردن زنجبیل می‌توانید صبحانه‌تان را به وعدهٔ هیجان‌انگیزی تبدیل کنید. البته مصرف زنجبیل در صبحانه برای سلامتی هم خواص مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره کرده‌ایم.

متن کامل مقاله
۶ نمونه از بهترین نوشیدنی‌های طب سنتی برای تقویت بدن در روزهای آلودگی هوا

۶ نمونه از بهترین نوشیدنی‌های طب سنتی برای تقویت بدن در روزهای آلودگی هوا

آلودگی هوا به خصوص در روزهای سرد زمستان و مسئله آلودگی هوا یک معضل همیشگی در شهرهای بزرگ است. عوارض و خطرات آلودگی هوا بر سلامت انسان تاثیر منفی می‌گذارد. اما واقعیت این است که ۹۵ درصد مردم جهان به خصوص در فصل زمستان در هوای آلوده نفس می‌کشند و راه گریزی هم از آن ندارند. در روزهایی که هوا به شدت آلوده است حتی ماندن در خانه هم تاثیرات منفی این معضل خطرناک برای سلامت انسان را حل نمی‌کند. پس چاره کار چیست؟ استفاده از گل و گیاه طبیعی در فضای منزل، خوردن مواد غذایی که اثرات آلودگی را کمتر می‌کنند و البته خوردن مایعات فراوان و دمنوش و نوشیدنی‌های مفید و کارساز. ۶ نمونه از بهترین نوشیدنی‌های طب سنتی در روزهای اوج آلودگی هوا که باید بخورید تا بتوانید نفس بکشید.

متن کامل مقاله
۱۳ بیماری دردناک از کبد چرب تا نقرس؛ روزانه چند گرم قند و شکر برای بدن لازم است

۱۳ بیماری دردناک از کبد چرب تا نقرس؛ روزانه چند گرم قند و شکر برای بدن لازم است

قند یک ماده غذایی شیرین است اما اگر بیش از حد مصرف شود تبدیل به یک زهر تلخ و سیاه می‌شود. بسیاری از مردم بر این باورند که مصرف بیش از حد مواد قندی و شکر فقط سبب ابتلا به چاقی و انواع دیابت می‌شود. اما بد نیست بدانید که مصرف بیش از حد مواد قندی و خوراکی‌های شیرین باعث بروز بیماری‌ها و مشکل جسمی و روحی می‌شود. ۱۳ آسیب جدی مصرف مواد قندی و این‌که روزانه چند گرم قند و شکر برای بدن لازم است را از سایت پزشکی WebMD در سایت چیلی بخوانید.

متن کامل مقاله
۱۱ خاصیت ناشناخته شیر برای سیاهی دور چشم،کاهش سکته و لاغری که نمی‌دانستید

۱۱ خاصیت ناشناخته شیر برای سیاهی دور چشم،کاهش سکته و لاغری که نمی‌دانستید

۱ ژوئن (۱۱ خرداد) روز جهانی شیر است. یک مایع سفید رنگ مقوی که از دیرباز به عنوان اکسیر سلامت بدن و ماده‌ای مفید به عنوان یک وعده غذای کامل مطرح بوده است. شیر چارپایانی مثل گاو و گوسفند و بز و حتی الاغ چه به صورت گرم یا سرد و چه به تنهایی یا همراه با سایر خوراکی‌ها خواص فراوان و بی‌نظیری برای سلامت بدن دارد. ۱۱ خاصیت ناشناخته شیر گاو و شیر گوسفند به صورت گرم یا سرد برای سلامت بدن، رفع سیاهی دور چشم ،بهبود روند خواب، استحکام دندان‌ها و استخوان، تناسب اندام و لاغری، سلامت پوست و کاهش ریسک سکته قلبی را از سایت natural food series در سایت چیلی بخوانید.

متن کامل مقاله
قوی‌ترین ماسک‌های آبرسان برای جوانسازی و مراقبت پوست در روزهای سرد

قوی‌ترین ماسک‌های آبرسان برای جوانسازی و مراقبت پوست در روزهای سرد

یکی از مشکلات پوست فارغ از نوع پوست (خشک، چرب یا مختلط) مرطوب نگه داشتن پوست در روزهای سرد و خشک پاییز و زمستان است. اغلب افراد از خشکی، قرمزی و سوزش و پوسته پوسته پوست در اثر کم آبی و عدم رطوبت پوست در روزهای سرد شکایت می‌کنند و به دنبال راه حلی برای درمان این مشکلات پوستی می‌گردند. طرز تهیه بهترین و قوی‌ترین ماسک‌های خانگی آبرسان پوست برای مرطوب نگه داشتن و جوانسازی و مراقبت پوست صورت در روزهای سرد پاییز و زمستان را از سایت  Maple Apls در سایت چیلی بخوانید.

متن کامل مقاله
ساده‌ترین طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت و مرغ+ترکیب ادویه سوسیس و کالباس

ساده‌ترین طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت و مرغ+ترکیب ادویه سوسیس و کالباس

سوسیس و کالباس از جمله قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین فست‌فودهای ساخت دست بشر هستند. شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در کشورهایی مثل یونان مردم برای وعده‌های مختلف روز سوسیس و کالباس درست می‌کردند. برای درست کردن سوسیس و کالباس در یونان باستان باید سیر و گوشت را در هاون می‌کوبیدند و با ادویه‌های هندی و نمک مزه‌دار می‌کردند. خوراکی‌هایی که با سوسیس و کالباس درست می‌شوند به خصوص برای بچه‌ها بسیار لذیذ و خوشمزه‌اند. اگر دوست ندارید سوسیس و کالباس کارخانه‌ای به بچه‌ها بدهید بهتر است خودتان به سادگی در منزل سوسیس و کالباس درست کنید.

متن کامل مقاله
استاک چیست ؟ | طرز تهیه استاک قهوه ای | استاک سفید | انواع استاک

استاک چیست ؟ | طرز تهیه استاک قهوه ای | استاک سفید | انواع استاک

دستور درست کردن استاک قهوه ای و سفید

در این پست با طرز تهیه استاک قهوه ای و استاک سفید آشنا می شوید. استاکها یکی از ارکان اصلی آشپزی هستند که به عنوان یک طعم دهنده بسیار قوی در آشپزی استفاده میشوند.

متن کامل مقاله
خواص کنجد و مهمترین فواید و خاصیت های درمانی کنجد

خواص کنجد و مهمترین فواید و خاصیت های درمانی کنجد

یکی از دانه های شناخته شده در سراسر جهان, دانه های کنجد می باشد. این دانه های مغذی نه تنها منبع بسیار خوبی از مس و منگنز هستند بلکه منبع خوبی از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، مولیبدن، سلنیم و فیبر نیز به شمار می آیند. هر یک از این ویتامین ها و مواد معدنی مزایای زیادی برای سلامتی بدن دارد. در این مطلب خواص کنجد را بررسی می کنیم.

متن کامل مقاله
نکاتی در مورد مصرف ماست و اسفناج

نکاتی در مورد مصرف ماست و اسفناج

اسفناج یکی از سبزی‌های مقوی و پرخاصیت پاییزی است، که غذاهای بسیاری می‌توانید با آن درست کنید. یکی از غذاهای سنتی ایرانی بورانی اسفناج یا همان ترکیب اسفناج با ماست است. اما باید بدانیم این ترکیب غذایی مفید است یا مضراتی به همراه دارد؟ در ادامه به شرح این مطلب می‌پردازیم.

متن کامل مقاله
اهمیت مصرف میوه‌ها در رژیم غذایی

اهمیت مصرف میوه‌ها در رژیم غذایی

میوه‌ها منابع غنی ازانواع ویتامین‌ها ،آنتی اکسیدان‌ها، املاح و فیبر می‌باشند. این گروه برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها، ترمیم زخم‌ها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است.

متن کامل مقاله
سیاه دانه و خواص درمانی آن

سیاه دانه و خواص درمانی آن

در متون طب سنتی برای سیاه دانه خواص مقوی و منحصر به فردی ذکر شده است. بسیاری از حکما و اطبای طب سنتی ایران، هند و چین از سیاه دانه، روغن و عصاره آن به صورت موضعی و خوراکی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها و اختلال های جسمی استفاده می‌کنند. به اعتقاد این گروه از درمانگران مصرف سیاه دانه می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل بیماری های دستگاه کلیه، دستگاه گوارش (مثل نفخ، تورم معده، زخم معده) و پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری های مزمن و سرطان موثر باشد. مصرف موضعی و خوراکی سیاه دانه علاوه بر جنبه درمانی در حوزه بهداشت و زیبایی نیز کارکردهای متنوعی دارد که مهم ترین آن درمان جوش‌های چرکی و ناشی از چربی پوست است.

متن کامل مقاله
خواص آب کرفس برای سلامتی

خواص آب کرفس برای سلامتی

خواص کرفس بسیار است چنانچه کرفس را سلطان سبزی‌ها می‌نامند. در میان هزاران خواص کرفس می‌توان درمان انواع بیماری‌های داخلی و پوستی را به دست آورد . فواید برگ و آب کرفس برای تناسب اندام و زیبایی در سرتاسر جهان شناخته و مورد استفاده قرار می گیرد. خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی‌های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات می‌دهد.

متن کامل مقاله
مضرات مصرف روغن‌های نباتی

مضرات مصرف روغن‌های نباتی

چربی در رژیم غذایی بسیار مورد بحث است. چربی‌های اشباع شده که قبلا به علت بالا بردن کلسترول و باعث بیماری‌های قلبی سرزنش می‌شدند در حال حاضر رد شده است. برای برخی از دلایل، دستورالعمل رژیم غذایی هنوز هم توصیه می‌کنند که ما از روغن‌های گیاهی به جای چربی‌های اشباع مثل کره مصرف کنیم. این چربی‌ها شامل روغن‌هایی مانند روغن سویا، روغن پنبه دانه، روغن کانولا، روغن گلرنگ، روغن آفتابگردان و روغن هسته انگور (و چند تای دیگر) است.

متن کامل مقاله
آشنایی با خواص دانه خردل

آشنایی با خواص دانه خردل

خَردَل، نوعی ادویه است که از دانه‌های گیاه خردل بدست می‌آید. گیاه‌های خردل دارای گونه‌های مختلفی است اما بطور کلی در دو نوع اصلی براسیکا و سیناپیس قرار گرفته می‌شوند. دانه‌های خردل دانه‌هایی کوچک و کروی هستند که از انواع گیاه خردل بدست می‌آیند. این دانه‌ها معمولاً ۱ یا ۲ میلی‌متر قطر دارند. این دانه‌ها ممکن است به‌ رنگ سفید متمایل به زرد تا سیاه باشند.

متن کامل مقاله
خواص روغن سیر برای تقویت مو

خواص روغن سیر برای تقویت مو

سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می‌رسد . قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید می‌باشد. سیر گیاهی بسیار پر خاصیت است و استفاده دارویی از آن سابقه تاریخی دارد. همچنین استعمال روغن سیر برای سلامتی پوست و مو بسیار توصیه شده است.

متن کامل مقاله
آشنایی با خواص و مضرات ریواس

آشنایی با خواص و مضرات ریواس

ریواس (Rhubarb) گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی مناطق سیبری یا هیمالیا، که از سده شانزدهم در اروپا کشت می‌شده است. نوشته‌ها حاکی از آن است که قبل از میلاد مسیح در چین به عنوان دارو مصرف می‌شد. ریواس یک گیاه فصل خنک چند ساله است که مقاوم به سرما و خشکی می‌باشد. محصولات آن از طوقه، مرکب از ریزوم‌های گوشتی، و جوانه‌ها تولید می‌شوند. پس از یک فصل رویشی، طوقه‌های ریواس، به خواب می‌روند. این گیاه، بومی آسیا بوده و بهترین ریواس که ساقهٔ آن قرمز رنگ می‌باشد، در کشور چین می‌روید.

متن کامل مقاله
آشنایی با خواص هسته عناب و مزیت های آن

آشنایی با خواص هسته عناب و مزیت های آن

خواص هسته عناب بر کسی پوشیده نیست و از آن در طب سنتی ایران و دیگر کشورها به عنوان دارو استفاده می شود. این میوه به خاطر دارا بودن مواد معدنی و خواص فراوان به عنوان میوه درمانی استفاده می شود. به دلیل خاصیت درمانی هسته عناب، بیشتر اوقات از آن به صورت پودر شده استفاده می کنند.

متن کامل مقاله
کنترل استرس با مصرف گردو + خواص روغن گردو

کنترل استرس با مصرف گردو + خواص روغن گردو

خواص گردو، استرس تان را کنترل کنید

لذت نمی برید وقتی غذایی می خورید که بدن تان را به خوبی تغذیه می کند و چیزهایی غیر از انرژی و مواد مغذی به بدن تان می رساند؟

شاید تعجب کنید اما خوردن گردو کمک تان می کند استرس تان را بهتر کنترل کنید. ما می دانیم که گردو، بسیار مغذی و مفید است، اما فراتر از اینها به آرامتر شدن تان نیز کمک می کند.

متن کامل مقاله
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید