سیاه دانه و خواص درمانی آن

سیاه دانه و خواص درمانی آن

در متون طب سنتی برای سیاه دانه خواص مقوی و منحصر به فردی ذکر شده است. بسیاری از حکما و اطبای طب سنتی ایران، هند و چین از سیاه دانه، روغن و عصاره آن به صورت موضعی و خوراکی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها و اختلال های جسمی استفاده می‌کنند. به اعتقاد این گروه از درمانگران مصرف سیاه دانه می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری ها از قبیل بیماری های دستگاه کلیه، دستگاه گوارش (مثل نفخ، تورم معده، زخم معده) و پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری های مزمن و سرطان موثر باشد. مصرف موضعی و خوراکی سیاه دانه علاوه بر جنبه درمانی در حوزه بهداشت و زیبایی نیز کارکردهای متنوعی دارد که مهم ترین آن درمان جوش‌های چرکی و ناشی از چربی پوست است.

متن کامل مقاله
خواص آب کرفس برای سلامتی

خواص آب کرفس برای سلامتی

خواص کرفس بسیار است چنانچه کرفس را سلطان سبزی‌ها می‌نامند. در میان هزاران خواص کرفس می‌توان درمان انواع بیماری‌های داخلی و پوستی را به دست آورد . فواید برگ و آب کرفس برای تناسب اندام و زیبایی در سرتاسر جهان شناخته و مورد استفاده قرار می گیرد. خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی‌های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات می‌دهد.

متن کامل مقاله
مضرات مصرف روغن‌های نباتی

مضرات مصرف روغن‌های نباتی

چربی در رژیم غذایی بسیار مورد بحث است. چربی‌های اشباع شده که قبلا به علت بالا بردن کلسترول و باعث بیماری‌های قلبی سرزنش می‌شدند در حال حاضر رد شده است. برای برخی از دلایل، دستورالعمل رژیم غذایی هنوز هم توصیه می‌کنند که ما از روغن‌های گیاهی به جای چربی‌های اشباع مثل کره مصرف کنیم. این چربی‌ها شامل روغن‌هایی مانند روغن سویا، روغن پنبه دانه، روغن کانولا، روغن گلرنگ، روغن آفتابگردان و روغن هسته انگور (و چند تای دیگر) است.

متن کامل مقاله
آشنایی با خواص دانه خردل

آشنایی با خواص دانه خردل

خَردَل، نوعی ادویه است که از دانه‌های گیاه خردل بدست می‌آید. گیاه‌های خردل دارای گونه‌های مختلفی است اما بطور کلی در دو نوع اصلی براسیکا و سیناپیس قرار گرفته می‌شوند. دانه‌های خردل دانه‌هایی کوچک و کروی هستند که از انواع گیاه خردل بدست می‌آیند. این دانه‌ها معمولاً ۱ یا ۲ میلی‌متر قطر دارند. این دانه‌ها ممکن است به‌ رنگ سفید متمایل به زرد تا سیاه باشند.

متن کامل مقاله
خواص روغن سیر برای تقویت مو

خواص روغن سیر برای تقویت مو

سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز می‌رسد . قسمت زیر زمینی آن متورم و مرکب از ۵ تا ۱۲ قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف برنگ خاکستری مایل به سفید می‌باشد. سیر گیاهی بسیار پر خاصیت است و استفاده دارویی از آن سابقه تاریخی دارد. همچنین استعمال روغن سیر برای سلامتی پوست و مو بسیار توصیه شده است.

متن کامل مقاله
آشنایی با خواص و مضرات ریواس

آشنایی با خواص و مضرات ریواس

ریواس (Rhubarb) گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی مناطق سیبری یا هیمالیا، که از سده شانزدهم در اروپا کشت می‌شده است. نوشته‌ها حاکی از آن است که قبل از میلاد مسیح در چین به عنوان دارو مصرف می‌شد. ریواس یک گیاه فصل خنک چند ساله است که مقاوم به سرما و خشکی می‌باشد. محصولات آن از طوقه، مرکب از ریزوم‌های گوشتی، و جوانه‌ها تولید می‌شوند. پس از یک فصل رویشی، طوقه‌های ریواس، به خواب می‌روند. این گیاه، بومی آسیا بوده و بهترین ریواس که ساقهٔ آن قرمز رنگ می‌باشد، در کشور چین می‌روید.

متن کامل مقاله
آشنایی با خواص هسته عناب و مزیت های آن

آشنایی با خواص هسته عناب و مزیت های آن

خواص هسته عناب بر کسی پوشیده نیست و از آن در طب سنتی ایران و دیگر کشورها به عنوان دارو استفاده می شود. این میوه به خاطر دارا بودن مواد معدنی و خواص فراوان به عنوان میوه درمانی استفاده می شود. به دلیل خاصیت درمانی هسته عناب، بیشتر اوقات از آن به صورت پودر شده استفاده می کنند.

متن کامل مقاله
کنترل استرس با مصرف گردو + خواص روغن گردو

کنترل استرس با مصرف گردو + خواص روغن گردو

خواص گردو، استرس تان را کنترل کنید

لذت نمی برید وقتی غذایی می خورید که بدن تان را به خوبی تغذیه می کند و چیزهایی غیر از انرژی و مواد مغذی به بدن تان می رساند؟

شاید تعجب کنید اما خوردن گردو کمک تان می کند استرس تان را بهتر کنترل کنید. ما می دانیم که گردو، بسیار مغذی و مفید است، اما فراتر از اینها به آرامتر شدن تان نیز کمک می کند.

متن کامل مقاله
با مهمترین فواید و خواص هل آشنا شوید

با مهمترین فواید و خواص هل آشنا شوید

هل یکی از ادویه های معطر شناخته شده است که در برخی غذاها استفاده می شود. این گیاه خوشبو دارای خواص درمانی زیادی است و خواص هل ناشی از ترکیبات و ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن است.

هل یکی از ادویه های معطر و خوشبو است که در برخی از غذاها در سراسر دنیا استفاده می شود. علاوه بر این هل دارای خواص بی شماری است که در جهت درمان برخی از بیماری ها کاربرد دارد. هل دارای ترکیبات شیمیایی است که به طور قابل توجهی اثرات مثبت بر معده می گذارد. در این مطلب با مهترین فواید و خواص هل آشنا می شویم.

متن کامل مقاله
خواص سماق و مزایای متفاوت آن را بشناسیم

خواص سماق و مزایای متفاوت آن را بشناسیم

سماق یکی از ادویه های پرکاربرد است که فواید زیادی دارد. این ادویه معطر مزایای زیادی برای زنان دارد. یکی از مهمترین خواص سماق, درمان بیماری دیابت می باشد.

سماق یکی از ادویه های شناخته شده به خصوص در خاورمیانه می باشد. از این ادویه در پخت بسیاری از غذاها استفاده می شود. از آن جایی که این ادویه طعم فوق العاده ایی دارد, می تواند به عنوان طعم دهنده طبیعی مورد استفاده قرار گیرد. اخیرا تحقیقات نشان داده است پتاسیل دارویی سماق بسیار است. در این مطلب با تمام خاصیت ها و خواص سماق آشنا می شویم.

متن کامل مقاله
درمان بدخیم ترین سرطان با این ادویه هندی

درمان بدخیم ترین سرطان با این ادویه هندی

در کشور هند به دلیل تنوع غذایی میزان مواد ابتلا به سرطان بسیار کمتر ازسایر کشورها است و این به دلیل استفاده از نوع خاصی از ادویه است که ازسالیان دور در طب باستانی این کشور وجود دارد.

متن کامل مقاله
ادویه های پرخاصیتی که درمان هر دردی هستند

ادویه های پرخاصیتی که درمان هر دردی هستند

از خاصیت ادویه ها هرچه بگوییم کم است ، رنگی رنگی های خوش عطری که به غذا اضافه می کنید می تواند راهی برای تناسب اندام ، سلامتی گوارش ، تسکین دردها و دهها مورد دیگر باشد.

متن کامل مقاله
سیر و لیمو برای رفع گرفتگی رگ

سیر و لیمو برای رفع گرفتگی رگ

مخلوط سیر و لیموترش راهی مطمئن برای باز کردن رگ‌های مسدود شماست.اگر رگ‌های خونی شما در مغز و یا نواحی قلب‌ دچار گرفتگی شده، بدون نیاز به عمل جراحی با مصرف این نوشیدنی آن‌ها را باز کنید.

متن کامل مقاله
لوبیا را بیشتر در برنامه غذایی بگذارید

لوبیا را بیشتر در برنامه غذایی بگذارید

لوبیاها سرشار هستند از فیبر محلول که به کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول کمک می کنند. لوبیاها دارای فیبر محلول هستند که در مسیر گوارشی به کلسترول ها می چسبند در نتیجه مانع جذب آنها توسط خون می شوند.

متن کامل مقاله
خاصیت های مفید تخم مرغ

خاصیت های مفید تخم مرغ

مصرف روزانه‌ی یک تخم‌مرغ خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب یا سکته‌ی مغزی را افزایش نمی‌دهد. به علاوه، این عادت سالم کمک می‌کند تا احتمال سکته‌ی هموراژیک تا ۲۵٪. کاهش بیابد.

متن کامل مقاله
این میوه ها را هرگز با هم نخورید !

این میوه ها را هرگز با هم نخورید !

برخی از افراد بر این باورند که چون میوه ها خواص بسیاری دارند، بنابراین مصرف آن ها با هم می تواند خواص را چند برابر کند، اما این روش کاملا غلط است و خوردن بعضی از میوه ها با هم مناسب نیست.

متن کامل مقاله
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید