ادویه کوردن بلو

ادویه کوردن بلو

0تومان
کد محصول : chilee-1030
استعلام قیمت

برای درست کردن کوردن بلو باید ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید و کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز از کنار به صورت عرضی آن را برش دهید و به دو قسمت تقسیم کنید. سپس لای یک ورق از ژامبون و یک ورق پنیر پیتزا قرار میدهیم و دو طرف ژامبون را تا میزنیم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و هم ورق ژامبون باریکتر از مرغ شود. ورق ژامبون تا خورده را لای سینه مرغ قرار میدهیم و سینه مرغ با خلال چوبی از دو طرف میبندیم. تمام ورقه های برش زده سینه مرغ را به همین شکل آماده میکنیم . بعد در ظرف نسبتا گودی تخم مرغها را هم میزنیم تا از لختی در بیاید و در ظرف دیگری هم ادویه کوردن بلو را میریزیم و سینه مرغ پر شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در ادویه می غلطانیم. در یک تابه که به مقدار کافی روغن ریخته شده و با حرارت ملایم داغ شده کوردن بلو ها را قرار میدهیم تا دو طرف آن سرخ شود.سپس کوردن بلو های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو هم میتوانید با سیب زمینی سرخ شده و یا سبزیجات بخار پز شده تزیین کنید. در صورت تمایل، می توانید به جای ژامبون مرغ یا گوشت، از چهار تکه راسته گوساله استفاده کنید. متذکر می شود که در ادویه کوردن بلو به مقدار کافی پودر سوخاری موجود هست و نیازی به استفاده جداگانه از پودر سوخاری نیست.

برای درست کردن کوردن بلو باید ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید و کف دستتان را روی سینه مرغ بگذارید و با یک چاقوی تیز از کنار به صورت عرضی آن را برش دهید و به دو قسمت تقسیم کنید. سپس لای یک ورق از ژامبون و یک ورق پنیر پیتزا قرار میدهیم و دو طرف ژامبون را تا میزنیم تا هم پنیر لای ژامبون بماند و هم ورق ژامبون باریکتر از مرغ شود. ورق ژامبون تا خورده را لای سینه مرغ قرار میدهیم و سینه مرغ با خلال چوبی از دو طرف میبندیم. تمام ورقه های برش زده سینه مرغ را به همین شکل آماده میکنیم . بعد در ظرف نسبتا گودی تخم مرغها را هم میزنیم تا از لختی در بیاید و در ظرف دیگری هم ادویه کوردن بلو را میریزیم و سینه مرغ پر شده را ابتدا در تخم مرغ و بعد در ادویه می غلطانیم. در یک تابه که به مقدار کافی روغن ریخته شده و با حرارت ملایم داغ شده کوردن بلو ها را قرار میدهیم تا دو طرف آن سرخ شود.سپس کوردن بلو های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو هم میتوانید با سیب زمینی سرخ شده و یا سبزیجات بخار پز شده تزیین کنید. در صورت تمایل، می توانید به جای ژامبون مرغ یا گوشت، از چهار تکه راسته گوساله استفاده کنید. متذکر می شود که در ادویه کوردن بلو به مقدار کافی پودر سوخاری موجود هست و نیازی به استفاده جداگانه از پودر سوخاری نیست.

لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید