«تفاوت بین رب گوجه فرنگی صنعتی و خانگی؟» پاسخ این سؤال مقداری دشوار است؛ اما چیلی در این مقاله تا حدودی به شرح آن پرداخته است:
رب گوجه فرنگی صنعتی
اگر در شرایط استاندارد بخواهیم در نظر بگیریم قطعاً رب صنعتی برای مصرف مناسبتر از خانگی است؛ به شرط اینکه استانداردهای لازم در تولید رعایت شده باشد.
زمانیکه با فورمالاسیون صنعتی پیش میرویم همه چیز تحت کنترل قرار میگیرد مانند:
- حرارت
- زمان پخت
- مسائل بهداشتی
- میزان نمک
- شرایط نگهداری کاملاً استاندارد
البته استفاده از ظروف نامناسب در بستهبندی این محصول از مسائلی است که سلامت آن را به خطر انداخته و محصول صنعتی را غیراستاندارد میکند.
تفاوت بین رب گوجه صنعتی و خانگی
در مورد ربهای خانگی این موضوع که تا چه میزان شرایط بهداشتی رعایت شده و میزان نمک موجود در آن چقدر است در تشخیص کیفیت و عدم کیفیت آن نقش دارد.
یک باور عمومی در مورد رب گوجه فرنگی صنعتی
نکته مهم این است که مصرفکنندگان ایرانی ناخودآگاه به صنعت مقداری شک دارند. آنها معتقد هستند صنعت به آنها کلک زده و جنس واقعی عرضه نمیکند.
به طور نمونه در مورد ربهای صنعتی اغلب این دید را دارند که بهجای گوجه از سیب زمینی و کدو در تولید استفاده شده و یا رنگی که در رب مشاهده میکنند، رنگ واقعی گوجه نیست .
مشکل عمده رب های خانگی
در رب های خانگی نمک موجود در آنها بیشتر از حد مجاز بوده و یا ظروف آنها استاندارد نیستند.

در تهیه رب های گوجه فرنگی خانگی مسائل بهداشتی بصورت کامل رعایت نمی شود.
بهدلیل وجود این نگرانیها که البته تنها در صنعت رب با آن مواجه نیستیم، مردم اعتمادی نداشته و این موضوع ضعف سیستمهای نظارتی را نشان میدهد که نتوانستهاند، اعتماد مردم را جلب کنند.
طرز تهیه رب در خانه
برای تهیه این محصول در منزل حتما از گوجههای کاملا رسیده و قرمزرنگ استفاده کنید تا محصول خوشرنگتر و سالمتری داشته باشید.

تهیه رب گوجه فرنگی به روش سنتی
شستوشوی مناسب گوجهفرنگیها و جداکردن میوههای خراب و کپکزده از نکات دیگری است که باید مدنظر قرار گیرد. به هیچوجه از گوجههای کپکزده و گندیده استفاده نکنید.
جانشینی دلپذیر
ما پودر گوجه فرنگی را به شما توصیه می کنیم. تهیه این پودر کاملا بهداشتی بوده و استفاده از آن بسیار راحت و مقرون به صرفه است. هنگام نیاز به استفاده از رب گوجه فرنگی تنها کافی است مقدار کمی از پودر گوجه فرنگی را در غذای خود بریزید. از نتیجه حیرت خواهید کرد؛ هم شاهد عطر گوجه فرنگی هستید و هم رنگ و طعم آن.
جهت خرید «پودر گوجه فرنگی» اینجا را کلیک کنید.
بهترین روش بستهبندی در خانه
برای بستهبندی هرگز از ظروف و بطریهای پلاستیکی استفاده نکنید. زیرا محصول اسیدی است و بطریهای پلاستیکی که اغلب برای این منظور استفاده میشوند، به مرور زمان در اثر شرایط اسیدی ترکیبات خطرناکی را وارد محصول میکنند. علاوهبر این لیکوپن که رنگدانه اصلی گوجهفرنگی است به آسانی جذب پلاستیک میشود.
بارها شاهد آن هستیم که ظروف پلاستیکی که در آنها رب گوجه را نگهداری کردهایم، بدرنگ و قرمز میشوند. بهترین ظرف برای نگهداری ظرف شیشهای تمیز با دهانه تنگ است تا سطح تماس با اکسیژن به حداقل برسد. بهیاد داشته باشید این ظروف و درب آنها باید بدون هرگونه آلودگی و رطوبت باشند.
یک پیشنهاد
پیشنهاد دوم ما به جای استفاده از رب گوجه فرنگی استفاده از اسلایس های خشک شده گوجه فرنگی می باشد. این اسلایس ها در غذای شما تبدیل به گوجه فرنگی های قطعه قطعه شده خوشرنگ و معطر خواهند شد.
I was pretty pleased to find this great site. I want to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely really liked every little bit of it and I have you book-marked to see new stuff in your blog.
Thank you very much my friend.