با مطالب ما بروز شوید

آشنایی با ادویه ها در آشپزی حرفه ای

آشنایی با ادویه ها در آشپزی حرفه ای

طرز تهیه چند ادویه پر مصرف خانگی معمولا ما در منزل و در کابینت آشپزخانه انواع ادویه را داریم اما باز هم تا اسم ادویه جدیدی را می شنویم سراغش را در بازار می گیریم. این در حالی است که می توانیم ادویه مخلوط را به راحتی در منزل تهیه کنیم. در ادامه نحوه تهیه انواع ادویه را به شما آموزش می دهیم البته مقدار هر کدام از مواد را مشخص نکردیم تا شما بر اساس ذائقه خود کم یا اضافه کنید.

متن کامل مقاله
گرام ماسالا چیست؟

گرام ماسالا چیست؟

گرام ماسالا به صورت gah-RAHM mah-SAH-lah تلفظ می شود. Garam در هند به معنای داغ و گرم است و از این جهت از این کلمه استفاده شده است که گرام ماسالا باعث ایجاد گرما از درون و بیرون می شود. Masala نیز در هند برای توصیف ادویه جاتی است که از ترکیب چند ادویه دیگر به وجود می آید. علاوه بر هند، از این ادویه در پاکستان و غذاهای کشورهای جنوب آسیا نیز استفاده می شود.

متن کامل مقاله
دارچین

دارچین

دارچین یا “Dalchini” (به زبان‌های هندی، گجراتی، مراتی، پنجابی)، “Dalchina Chekka” به زبان تلوگو، “Pattai” به زبانتامیلی، “Karuvapatta” به زبان مالایالم، “Lavana Patte ” به زبان کانارایی، و “Darchini” به زبان بنگالی، ادویه‌ای است که از پوست درونی درخت دارچین به‌دست می‌آید.

متن کامل مقاله
چرا ادویه جات تند سلامتی بخش هستند؟

چرا ادویه جات تند سلامتی بخش هستند؟

تمام فایده ها و اثرات مثبت فلفل قرمز و سایر فلفل های تند در کپسای سین، شیره این فلفل هاست که تندی این فلفل ها نیز به خاطر وجود این ماده است. کپسای سین ماده ای بی بو و بی مزه است و از نظر علمی ثابت شده است که در بسیاری از موارد از قبیل فشار خون، کلسترول، درد مفاصل، افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی مفید است.

متن کامل مقاله
ادویه چیست؟

ادویه چیست؟

ادویه را بخشی از یک گیاه معطر تعریف می کنند که می تواند تنه درخت ( دارچین )، میوه ( فلفل سیاه ) و یا دانه ( جوزهندی ) باشد و بصورت درسته، خرد یا پودر شده برای عطر و رنگ بخشیدن به غذا مورد استفاده قرار می گیرد. یک فرد آمریکایی به طور متوسط سالانه ۱ کیلو و ۶۰۰ گرم ادویه مصرف می کند که نیمی از آن فلفل و دانه خردل ( در سس خردل ) است و شاید دلیل استفاده زیاد از آنها، خاصیت ضد سرطانی شان است.

متن کامل مقاله
چه ادویه هایی از ایران است و کدامیک وارداتی است؟

چه ادویه هایی از ایران است و کدامیک وارداتی است؟

ادویه از آن دست کالاهایی است که بیشترین تکیه را بر واردات دارد. چون در ایران تنها حجم بسیار اندکی آن هم تنها حدود پنج قلم ادویه به‌صورت انبوه تولید می‌شود. در دنیا اما اقلام مختلف ادویه اعم از زردچوبه، فلفل، دارچین، زنجبیل و... تولید می‌شود و کشورهایی مانند هندوستان، اندونزی، سنگاپور و مالزی در تولید این محصولات پیشرو هستند.

متن کامل مقاله
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید