گردو برای کاهش وزن مفید است؟

گردو برای کاهش وزن مفید است؟

مصرف مقداری گردو در طول روز که اغلب با پنیر و ماست میل می‌شود، احتمالا راهی موثر برای کاهش وزن است. گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ و دیگر موادی است که مصرف معتدل آنها با کاهش خطر چاقی و دیابت مرتبط است.

آنها همچنین می‌توانند اثر مناسبی روی حس گرسنگی داشته باشند و با کاستن از هوس تغذیه، به کنترل وزن کمک کنند.

متن کامل مقاله
۷ غذای حاوی چربی های سالم (برای حذف چربی‌های مضر از رژیم غذایی)

۷ غذای حاوی چربی های سالم (برای حذف چربی‌های مضر از رژیم غذایی)

برای جنگیدن با چربی اضافه بدن و داشتن یک زندگی طولانی‌تر و سالم‌تر، بایستی به جای چربی‌های مضر، چربی های سالم مصرف کنیم. کاری که بر خلاف تصور رایج، خیلی هم ساده است.

پژوهشی جدید از دانشگاه هاروارد نشان داده که اگر پنج درصد از چربی‌های بد دریافتی (مثل چربی ترانس و چربی‌های اشباع داخل گوشت قرمز) را کم کنید و به جای آنها از غذاهایی با پایه گیاهی (مثل روغن زیتون) استفاده کنید، خطر مرگ تا ۲۷ درصد کاهش می‌یابد. بیست و هفت درصد!

متن کامل مقاله
همه آنچه باید درباره آب پنیر بدانیم

همه آنچه باید درباره آب پنیر بدانیم

آب پنیر یا ماء الجبن یا پودر آب ماست یکی از فراوردههای فرعی شیر است که معمولا از جداشدن آب از شیر طی اضافه کردن اسید، حرارت دادن، یا انعقاد مایه پنیری به دست می‌آید. این آب بعد از خشک شدن تبدیل به پودر آب پنیر می‌شود که خواص دارویی فراوانی دارد. این ماده، مایعی زرد مایل به سبز است، که شامل پروتئین، لاکتوز و مواد معدنی موجود در شیر می‌شود و دارای تمام ۹ اسید آمینه ضروری برای بدن است. البته مقدار لاکتوز آب پنیر کم است و برای افرادی که نمی‌توانند لاکتوز را هضم کنند مناسب است.

متن کامل مقاله
حساسیت غذایی و رایج‌ترین انواع آن

حساسیت غذایی و رایج‌ترین انواع آن

حساسیت غذایی در دنیا بسیار رایج است به طوریکه حدود پنج درصد بزرگسالان و هشت درصد کودکان را درگیر کرده‌است. لازم به ذکر است که این مقادیر در حال افزایش است. جالب است بدانید با اینکه هر غذایی ممکن است باعث ایجاد حساسیت شود اما اکثر حساسیت‌های غذایی به دلیل وجود هشت ماده غذایی ایجاد می‌شود. در این مقاله به جزئیاتی درباره این هشت عامل غذایی ایجاد حساسیت می‌پردازیم و درباره علائم حساسیت غذایی، کسانی که در معرض آن قرار دارند و راهکارهای مقابله با آن بحث می‌کنیم.

متن کامل مقاله
۹ ماده غذایی برای خنثی‌سازی عوامل سرطان‌زایی که با پختن گوشت ایجاد می‌شوند

۹ ماده غذایی برای خنثی‌سازی عوامل سرطان‌زایی که با پختن گوشت ایجاد می‌شوند

پختن غذا با سیخ، توری یا باربیکیو، روش آشپزی خوبی است. اما خطرات خاص خود را هم دارد. وقتی یک استیک گوشت را روی باربیکیو می‌گذارید، در سطح گوشت آمین‌هایی با ترکیبات ناجورحلقه (HCA) تشکیل می‌شوند که طبق معیارهای سازمان جهانی تحقیق روی سرطان، موادی سرطان‌زا هستند.

متن کامل مقاله
ادویه‌ های هندی و خواص درمانی آن‌ها

ادویه‌ های هندی و خواص درمانی آن‌ها

غذاهای هندی به خاطر تنوع در طعم و استفاده از ادویه های هندی مختلف در جهان محبوبیت خاصی دارند. در هندوستان ادویه‌ ها نه تنها برای طعم بخشیدن به غذا بلکه به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آنجا که در آشپزی هندی از روغن و فلفل استفاده زیادی می‌شود، ممکن است غذاهای هندی برای معده سنگین بوده و هضم آن‌ها آسان نباشد. در این مطلب می‌خواهیم به معرفی برخی از بهترین ادویه‌ های هندی بپردازیم و از خوبی‌هایشان برای سلامتی تعریف کنیم.

متن کامل مقاله
۵ دلیل برای خوردن بیشتر لوبیا

۵ دلیل برای خوردن بیشتر لوبیا

لوبیا سرشار از مواد مغذی است. این ماده غذایی مانند یک غذای قدرتمند برای گیاه‌خواران است. آن‌ها دارای کالری کمی هستند و از هر نوع آن می‌توان در غذاها استفاده کرد. لوبیاهای سبز در سالاد میزان ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز روزانه بدن ما را فراهم می‌کند. لوبیا چیتی و سویا برای تقویت ایمنی کلی بدن مفید هستند. در این مطلب به ۵ دلیل که شما را مجاب می‌کند تا لوبیا را به برنامه غذاییتان اضافه کنید و اگر رژیم غذاییتان شامل لوبیا است آن را افزایش دهید می‌پردازیم.

متن کامل مقاله
آشنایی با فواید خاکشیر

آشنایی با فواید خاکشیر

شربت خاکشیر یک نوشیدنی سنتی ایرانی است که در فصل تابستان مورد استقبال قرار می‌گیرد. معمولا از ترکیب آب، خاکشیر، گلاب، شکر و یخ این شربت را تهیه می‌کنند و برای از بین بردن تشنگی، گرما و عطش در تابستان از آن استفاده می‌کنند. گاهی به آن آبلیمو نیز اضافه می‌کنند و به جای شکر از عسل استفاده می‌کنند. خاکشیر دو نوع دانه دارد. نوعی از آن کوچک‌تر است و رنگ آن به سرخی می‌زند نوع دیگر آن دانه‌های درشت‌تری دارد و شیرین است و رنگ آن کمی تیره‌تر است. این دانه‌ها علاوه بر اینکه عطش را از بین می‌برند اما فواید دیگری نیز برای بدن دارند و به سلامت بدن ما کمک می‌کنند. اکثر افراد از قدیم آن را به عنوان صفرابر و نوشیدنی برای از بین رفتن عطش می‌شناسند. اما در حقیقت این دانه‌های کوچک علاوه بر اینکه می‌توانند در درمان بسیاری از بیماری‌ها به ما کمک کنند بلکه توانایی این را دارند که سطح کیفیت زندگی ما را ارتقا ببخشند. اما جالب است بدانیم خاکشیر می‌تواند چه تاثیراتی روی بدن ما بگذارد و با فواید خاکشیر بیشتر آشنا شویم.

متن کامل مقاله
همه چیز درباره طرز تهیه برنج کته

همه چیز درباره طرز تهیه برنج کته

نیمرو، محبوب‌ترین غذای خانه مجردهاست اما اگر رتبه دوم محبوبیت را به برنج کته اختصاص بدهیم، اشتباه نکرده‌ایم. کسانی که میانه چندانی با آشپزی ندارند و همیشه به دنبال یک گزینه ساده و سریع‌السیر می‌گردند، معمولا رابطه خوبی با کته دارند. اما واقعیت این است که پختن این برنج به ظاهر ساده هم فوت و فن‌های فراوانی دارد. پس اجازه بدید شما رو با طرز تهیه برنج کته و انواع آن کامل تر آشنا کنیم.

متن کامل مقاله
۶ غذایی که باعث کاهش اضطراب می شوند

۶ غذایی که باعث کاهش اضطراب می شوند

اضطراب و استرس یک مشکل متداول بین مردم است. این اختلال با نگرانی و عصبانیت همراه است. و گاهی اوقات سلامتی مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهد و اغلب، افراد برای درمان آن از دارو استفاده می‌کنند. به غیر از دارو استراتژی‌های دیگری نیز برای کاهش اضطراب وجود دارد؛ از ورزش گرفته تا تنفس عمیق. علاوه بر این روش‌ها، غذاهایی هم وجود دارند که با خوردن آن‌ها میزان اضطراب شما کاهش پیدا کرده و عملکرد مغز هم بهبود پیدا می‌کند. در اینجا ۶ غذایی کهبه کاهش اضطراب کمک می‌کنند را به شما معرفی خواهیم کرد.

متن کامل مقاله
تفاوت سلیاک و حساسیت به گلوتن در چیست؟

تفاوت سلیاک و حساسیت به گلوتن در چیست؟

بیماری سلیاک، حساسیت به گلوتن غیرسلیاکی و آلرژی به گندم، همه مشکلاتی هستند که بر اثر گلوتن ایجاد می‌شوند. با اینکه ممکن است علائم مشابهی در این موارد دیده شود اما تفاوت‌های اساسی بین این موارد و راه‌های درمان آن‌ها وجود دارد. در این مقاله سعی داریم به تفاوت سلیاک و حساسیت به گلوتن بپردازیم.

متن کامل مقاله
برای آنفولانزا چه بخوریم ؟ این بیماری با خوددرمانی خوب می‌شود؟

برای آنفولانزا چه بخوریم ؟ این بیماری با خوددرمانی خوب می‌شود؟

با شروع فصل سرما، یکی از بیماری‌های واگیرداری که بین افراد شیوع پیدا می‌کند، آنفولانزا است. این بیماری واگیردار که دستگاه تنفسی را درگیر می‌کند، یکی از مهم‌ترین بیماری‌های زمستانی است. اگر به دکتر مراجعه کرده‌اید و برای درمان تحت نظر هستید، می‌توانید از خوراکی‌هایی استفاده کنید که به شما در روند بهبود کمک خواهند کرد. پس اگر به دنبال پاسخ سوال « برای آنفولانزا چه بخوریم ؟» هستید و می‌خواهید با خوراکی‌های مفید و مقوی، دوران نقاهت خود را پشت سر بگذارید، با ما همراه باشید. در این مطلب مفیدترین خوراکی‌ها برای رها شدن از عوارض آنفولانزا را به شما معرفی می‌کنیم.

متن کامل مقاله
همه‌چیز درباره لبو ؛ از خواص و مضرات تا نکات طبخ

همه‌چیز درباره لبو ؛ از خواص و مضرات تا نکات طبخ

لبو همان چغندر قرمز پخته است. لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر قرمز است که طبخ شده است. چغندر در زبان‌های باستانی آشور و بابل، لپتو خوانده می‌شد و بعید نیست که نام لبو از همین زبان‌ها گرفته شده باشد. دو نوع چغندر وجود دارد، یکی چغندر ساده است که رنگ آن بنفش تیره یا قرمز است و دیگری چغندر قند است که رنگ آن زرد روشن است و از آن در صنعت تولید قند و شکر استفاده می‌شود. در زیر به برخی از خواص لبو پرداخته می‌شود.

متن کامل مقاله
عمرتان را به شیوه اسپانیایی‌ها طولانی کنید

عمرتان را به شیوه اسپانیایی‌ها طولانی کنید

اسپانیایی‌ها سالم‌ترین مردم جهان هستند. این ادعایی است که بلومبرگ در گزارش سال ۲۰۱۹ خود مطرح کرده است. به گزارش بلومبرگ بعد از این کشور، ایتالیا، ایسلند، ژاپن و سوییس به ترتیب پرچمدار سلامت در جهان هستند. غذای سالم کلید طول عمر اسپانیایی‌ها و جوان ماندنشان است و همین بهانه کافی است تا الگوی غذای سالم آنها را به شما معرفی کنیم.

متن کامل مقاله
معرفی سه دسر معروف در دنیا

معرفی سه دسر معروف در دنیا

دسر یک کلمه فرانسوی است که مفهوم آن در اغلب کشورها، وعده پس از غذا است. دسر، وعده غذایی است که معمولا بعد از سرو غذای اصلی، صرف می‌شود. اغلب دسرها شیرین هستند، اما گاهی از ماست و پنیرهم در این وعده غذایی استفاده می‌شود. البته در بعضی از کشورها و فرهنگ‌ها، انواع دسر را به همراه غذای اصلی سرو می‌کنند. اولین دسرها، یک نوع آب‌نبات تشکیل شده از خرما و موم زنبور عسل بود. زمانی‌ که شکر برای اولین بار به شکل انبوه تولید شد، به علت گرانی آن، فقط افراد ثروتمند می‌توانستند از انواع دسر و شیرینی در کنار وعده‌های غذایی خود استفاده کنند. در اروپا اغلب بعد از غذای اصلی و با فاصله زمانی، از میوه برای دسر استفاده می‌کنند. البته به همراه وعده اصلی، از یکی از انواع دسر شیرین مثل پودینگ یا تارت و سوفله هم استفاده می‌کنند. افرادی که به‌ عنوان مهمان و توریست وارد آمریکا می‌شوند، از تنوع دسرها در این کشور متعجب می‌شوند. چرا که در آمریکا علاوه بر انواع دسر کشورهای مخلف مثل پودینگ انگلستان، تارت آلمان‌ها، سوفله ایتالیایی و مرنگ فرانسوی‌ها، انواع کیک و بستنی و کیک میوه‌ای هم به ‌عنوان دسر سرو می‌شوند.

متن کامل مقاله
خواص نوشیدنی آلوورا برای سلامتی

خواص نوشیدنی آلوورا برای سلامتی

آلوورا یا آلوئه‌ورا نوعی گونه گیاهی با فواید زیاد دارویی و تغذیه‌ای است. بافت ژله مانند برگ‌های این گیاه علاوه بر ترمیم سوختگی و جای زخم به صورت نوشیدنی خواص زیادی دارد که در دنیا پرطرفدار است. برای همین در این مقاله می‌خواهیم درباره خواص نوشیدنی‌ آلوورا بیشتر صحبت کنیم.

متن کامل مقاله
حقایق شگفت انگیز درباره خواص نارنگی

حقایق شگفت انگیز درباره خواص نارنگی

نارنگی از خانواده مرکبات و یکی از پرطرفدارترین اعضای این خانواده است که اولین بار در جنوب شرقی آسیا تولید شده است. این میوه، کوچک‌تر از پرتقال است و پوست آن به راحتی با دست کنده می‌شود. شاید همین خاصیت از بیشمار خواص نارنگی، دلیل علاقه زیاد مردم به این میوه باشد. طعم آن مانند پرتقال ترش و اسیدی است و خوردن این میوه، آرامش خوبی به افراد می‌دهد. نارنگی می‌تواند در وعده‌های غذایی به‌ صورت سالاد، دسر و مربا و همچنین در بعضی غذاهای اصلی به کار گرفته شود. یکی از خواص نارنگی که در همه مرکبات مشترک است، ویتامین c و خاصیت آنتی اکسیدانی این میوه است. نارنگی اصل در نوار مرکزی کشور، نارنگی محلی است که از راه بذر زیاد می‌شود و در نقاط گوناگون، به نام‌های بمی، جهرمی، دزفولی و محلی شناخته می‌شود. کینو همان نارنگی معروف به نارنگی پاکستانی است که اولین بار در سال‌ ۱۳۴۲ وارد کشور شد. این واردات سال‌های زیادی است که همچنان ادامه دارد و به دلیل اینکه این نوع نارنگی پرآب، گوشتی، شیرین و دارای پوستی نازک است، در بازار میوه کشور طرفداران زیادی دارد. بذر نارنگی پاکستانی بیشتر در ناحیه مرکزی و جنوب غربی کشور به ‌خصوص در شهرهای دزفول و شوشتر کاشته می‌شود و درخت آن چتری و پر محصول و با برگ‌های قاشقی است. این درخت همیشه سبز است و تا چهار و نیم متر رشد می‌کند. گل‌های درخت نارنگی سفید رنگ و دوجنسی است و از طریق حشرات گرده افشانی می‌کند. مقاومت درختان نارنگی در مقابل سرما خوب است ولی میوه‌های آن به علت داشتن پوست نازک، نسبت به سرما بسیار حساس هستند. بنابراین بهتر است بذر آن در مکان‌های سرد کاشته نشود. در ادامه این مطلب بیشتر با خواص نارنگی و شگفتی‌های آن آشنا خواهید شد.

متن کامل مقاله
خواص زنجبیل در صبحانه؛‌ چرا باید صبح‌تان را با زنجبیل شروع کنید‌؟

خواص زنجبیل در صبحانه؛‌ چرا باید صبح‌تان را با زنجبیل شروع کنید‌؟

صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی روزانه است که گاهی می‌تواند تکراری و خسته‌کننده شود. با اضافه کردن زنجبیل می‌توانید صبحانه‌تان را به وعدهٔ هیجان‌انگیزی تبدیل کنید. البته مصرف زنجبیل در صبحانه برای سلامتی هم خواص مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره کرده‌ایم.

متن کامل مقاله
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید
لطفا کلمه مورد نظر را وارد و سپس Enter را بزنید