یک رابطه طولانی با یک سلام آغاز میشود
با افتخار منتظر نظرات سازنده شما در گسترش خدمات هستیم
پودر نارگیل از مغز خشک شده نارگیل بدست می آید. با توجه به فواید متعدد آن برای سلامتی، طعم ملایم و بافت یکنواختش، پودر نارگیل خشک جایگاه ویژه ای را در مواد اولیه دستورهای آشپزی به خود اختصاص داده است. استفاده از پودر نارگیل خشک درپخت مواد غذایی باعث کاهش کربوهیدرات مصرفی، افزایش جذب فیبر و حذف گلوتن ، به عنوان جایگزین آرد گندم مورد استفاده قرار می گیرد.
پودر نارگیل از مغز خشک شده نارگیل بدست می آید. با توجه به فواید متعدد آن برای سلامتی، طعم ملایم و بافت یکنواختش، پودر نارگیل خشک جایگاه ویژه ای را در مواد اولیه دستورهای آشپزی به خود اختصاص داده است. استفاده از پودر نارگیل خشک درپخت مواد غذایی باعث کاهش کربوهیدرات مصرفی، افزایش جذب فیبر و حذف گلوتن ، به عنوان جایگزین آرد گندم مورد استفاده قرار می گیرد.