یک رابطه طولانی با یک سلام آغاز میشود
با افتخار منتظر نظرات سازنده شما در گسترش خدمات هستیم
خورشت فسنجان در شهرهای مختلف ایران به روشهای متفاوتی تهیه میگردد. در دوران ساسانی به مناسبت پایان زمستان و رسیدن بهار، در اسفند ماه و مراسم نوروز از این خورشت استفاده میشده است. کلمه فسنجان معرب نام باستانی آن یعنی اسپندگان میباشد. مناطق شمالی کشور با استفاده از گوشت پرندگان شکاری، قیسی و گردوی کاملا آسیابشده، با مزه ترش و شیرین (ملس) این خورشت خوشمزه را طبخ میکنند. مواد تشکیل دهنده این ادویه طعم ملس بودن را تامین می کند و گرمی خورشت را به دلیل استفاده گردو معتدل می نماید.
خورشت فسنجان در شهرهای مختلف ایران به روشهای متفاوتی تهیه میگردد. در دوران ساسانی به مناسبت پایان زمستان و رسیدن بهار، در اسفند ماه و مراسم نوروز از این خورشت استفاده میشده است. کلمه فسنجان معرب نام باستانی آن یعنی اسپندگان میباشد. مناطق شمالی کشور با استفاده از گوشت پرندگان شکاری، قیسی و گردوی کاملا آسیابشده، با مزه ترش و شیرین (ملس) این خورشت خوشمزه را طبخ میکنند. مواد تشکیل دهنده این ادویه طعم ملس بودن را تامین می کند و گرمی خورشت را به دلیل استفاده گردو معتدل می نماید.