یک رابطه طولانی با یک سلام آغاز میشود
با افتخار منتظر نظرات سازنده شما در گسترش خدمات هستیم
1.سیب زمینی ها را بجوشانید. سپس آن خوب له کرده و با کمی کره، خوب مخلوط کنید تا شبیه خمیری یکدست شود.
2.پیاز، نخود سبز، و هویج را مخلوط کرده و داخل کمی روغن تفت بدهید تا کمی نرم شوند.
3.ادویه کتلت را در پایان به مخلوط سبزیجات مرحله قبل اضافه کنید.
4.مخلوط سیب زمینی و کره را به همراه نمک به سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مانند خمیر شود.
5.سپس از این مخلوط به اندازهی نارنگی برداشته و به صورت گلولههای کشیده و یا هر شکل دلخواه دیگر فرم داده و پس از غلتاندن در پودر سوخاری در حجم مناسبی از روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود. (نکته: بهتر است برای سرخ کردن از یک ظرف با عمق مناسب استفاده کنید تا کتلتها در روغن کاملاً غوطهور شوند.)
6.سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
1.سیب زمینی ها را بجوشانید. سپس آن خوب له کرده و با کمی کره، خوب مخلوط کنید تا شبیه خمیری یکدست شود.
2.پیاز، نخود سبز، و هویج را مخلوط کرده و داخل کمی روغن تفت بدهید تا کمی نرم شوند.
3.ادویه کتلت را در پایان به مخلوط سبزیجات مرحله قبل اضافه کنید.
4.مخلوط سیب زمینی و کره را به همراه نمک به سبزیجات اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مانند خمیر شود.
5.سپس از این مخلوط به اندازهی نارنگی برداشته و به صورت گلولههای کشیده و یا هر شکل دلخواه دیگر فرم داده و پس از غلتاندن در پودر سوخاری در حجم مناسبی از روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود. (نکته: بهتر است برای سرخ کردن از یک ظرف با عمق مناسب استفاده کنید تا کتلتها در روغن کاملاً غوطهور شوند.)
6.سپس آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.