ادویه آچار (زابلی)

ادویه آچار یکی از ادویه های سنتی و قدیمی منطقه سیستان است. آچار یک ادویه محلی است که از ترکیب چندین ماده غذایی همانند گندم، پیاز، تخم گشنیز، زیره و … درست می شود.

ادویه آچار یکی از ادویه های سنتی و قدیمی منطقه سیستان است. آچار یک ادویه محلی است که از ترکیب چندین ماده غذایی همانند گندم، پیاز، تخم گشنیز، زیره و … درست می شود. لغت آچار در فرهنگ دهخدا به معنای چاشنی و ترشی آمده است.

سابقه تهیه آن در بین مردم سیستان همچون افسانه هایشان بسیار طولانی است. ادویه آچار را در تهیه بسیاری از غذاهای سنتی سیستان همانند آبگوشت و خورشت استفاده می کنند، زیرا علاوه بر طعم مطبوعی که به غذا می دهد، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. یکی از ویژگی های آچار این است که در گذشته و معمولا فصول سرد که موادی همچون پیاز یافت نمی شد از این ادویه به عنوان جایگزین استفاده می کردند.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ادویه آچار (زابلی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *