ادویه جرک جاماییکایی یکی از ادویه های برگرفته از فرهنگ غذایی کشور جاماییکا و مطابق با ذائقه ایرانی است. از این ادویه برای طعم دار کردن انواع غذاهای آمریکای لاتین استفاده می شود. جرک به معنای مرینیت کردن گوشت مرغ با طعم های تند و اسپایسی است. اصلی ترین ماده این ادویه فلفل قرمز است. البته امروزه گوشت قرمز و ماهی را نیز با آن طعم دار می کنند. البته می توان از این ادویه در طعم دار کردن انواع پاستا، مزه دار کردن سس، استیک، سوپ ها با گوشت پرندگان استفاده کرد.
چاشنی غذاهای فرنگی
ادویه جرک جاماییکایی
ادویه جرک جاماییکایی بهترین گزینه برای مرینیت کردن اسپایسی انواع گوشت پرندگان از جمله مرغ می باشد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.