ادویه جوجه چینی

برای تهیه خمیر شل و آبکی که جوجه چینی در آن غلطانده می شود از این ادویه مخصوص استفاده می گردد.

جوجه چینی یکی از غذاهای معروف و شناخته شده بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوع ای تهیه می شود. این غذای خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است یک غذای چینی است که به دلیل اینکه طعم بسیار خوبی دارد، در سراسر جهان فراگیر شده است.

جوجه چینی در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و می توان آن را به عنوان یک غذای سوخاری به حساب آورد. البته نکته ای که باعث می شود جوجه چینی در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار نگیرد این است که این غذای خوشمزه بر خلاف غذاهای سوخاری به جای استفاده از انواع پودرهای سوخاری، در یک خمیر شل و آبکی غلطانده شده، سپس سرخ می شود. از ادویه جوجه چینی در تهیه این خمیر آبکی استفاده می گردد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ادویه جوجه چینی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *