ادویه جوجه کباب ترش

ادویه برای مزه دار کردن جوجه به جوجه کباب ترش گیلانی مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه جوجه کباب ترش شمالی (گیلانی) ابتدا فیله های مرغ را به قطعات مربعی متوسط خرد کنید. فیله ها را داخل یک کاسه بریزید و پیاز خرده شده را به آن اضافه کنید.

ماست و زعفران را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید و به فیله ها اضافه کنید.

گردو را چرخ کرده و یا آسیا کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

رب انار و روغن را نیز به مواد کباب اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

ترجیحا ادویه جوجه کباب ترش، نمک و فلفل را برای آخرین مرحله بگذارید.

مواد را 3 – 4 ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید تا خوب مزه دار شوند.

حالا جوجه های مزه دار شده را به سیخ بکشید و داخل فر یا روی منقل کباب کنید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ادویه جوجه کباب ترش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *