ادویه جوجه کباب لاری

جوجه کباب لاری که با نام جوجه کباب ماستی هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است. برای رسید به طعم اصلی آن از این ادویه استفاده نمایید.

طرز پخت جوجه کباب لاری:

  1. مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه های کوچک تقسیم کنید و بشورید کنار بگذارید تا آب آن برود.
  2. تکه مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لا به لای آن پیازهای اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید.
  3. لیمو ترش را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید.
  4. ماست را نیز لا به لای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند.
  5. ادویه مخصوص جوجه کباب لاری را اضافه کنید.
  6. در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیافزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. (نکنه: زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض می کند. اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند می توانید جوجه را ساده بخوابانید.)
  7. در ظرف را بسته و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم به خورد مرغ برود
  8. به مرغ ها نمک اضافه کرده و به سیخ بکشید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ادویه جوجه کباب لاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *