طرز پخت جوجه کباب لاری:
- مرغ را پاک کرده پوست آن را جدا کرده به تکه های کوچک تقسیم کنید و بشورید کنار بگذارید تا آب آن برود.
- تکه مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لا به لای آن پیازهای اسلایس شده به صورت حلقه ای بریزید.
- لیمو ترش را چهار تکه کرده با دست آب آن را به مرغ اضافه کنید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید.
- ماست را نیز لا به لای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند.
- ادویه مخصوص جوجه کباب لاری را اضافه کنید.
- در آخر روغن و زعفران آب زده را به مواد بیافزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. (نکنه: زعفران به دلیل عطر زیاد کمی مزه مرغ را عوض می کند. اگر مایل هستید که مزه مرغ زیاد تغییر نکند می توانید جوجه را ساده بخوابانید.)
- در ظرف را بسته و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم به خورد مرغ برود
- به مرغ ها نمک اضافه کرده و به سیخ بکشید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.