ادویه ذرت مکزیکی

برای رسیدن به طعم اصیل و واقعی ذرت مکزیکی استفاده از این ادویه را به شما توصیه می کنیم. شما به جز نمک و این ادویه به ادویه دیگری نیاز نخواهید داشت.

  • برای درست کردن ذرت مکزیکی می توانید از ذرت های شیرین تازه و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
  • قارچ ها را هم خرد می کنیم و در یک قابلمه ای که دو سوم آن را پر از آب کردیم و مقداری آبلیمو ریختیم و روی حرارت به جوش آمد، می ریزیم و فقط در حدی که یک جوش بخورد داخل قابلمه نگه می داریم و سریع داخل آبکش می ریزیم و زیر آب سرد نگه می داریم.
  • بعد از این مراحل، کره و روغن مایع را داخل قابلمه ای می ریزیم تا داغ شود و بعد ذرت را داخل کره و روغن کمی تفت می دهیم در حدی که طعم دار شوند.
  • بعد قارچ های بلانچ شده را داخل آن می ریزیم و در حد به هم زدن و مخلوط کردن تفت می دهیم.
  • نمک و ادویه ذرت مکزیکی را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد روی حرارت گرم شوند.
  • در مرحله ای که دیدیم بخار از مواد بیرون زد سس مایونز را هم اضافه می کنیم و کاملا با هم ترکیب می کنیم.
  • و بعد از اینکه همه مواد مخلوط شد موقعی که بخواهیم از روی حرارت برداریم پنیر پیتزا که همون پنیر موزارلای کش درا است را داخل آن می ریزیم تا آب شود.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ادویه ذرت مکزیکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *