وقتی رنگ پیاز طلایی کم رنگ شد حتما حرارت شعله را کم کنید و بعد بسته به میزان و حجم خورشت از این ادویه، 30 ثانیه (و نه بیشتر) داخل پیاز ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس لپه را اضافه کرده (این کار باعث می شود که لپه ها پختن وا نرود.) بعد 3 دقیقه گوشت را اضافه کنید و همگی مواد را برای حدود 3 دقیقه دیگر با حرارت متوسط هم بزنید تا پیاز، ادویه ها، لپه و گوشت کاملا با هم مخلوط شوند. به میزان کافی آب جوش داخل دیگ بریزید و بگذارید تا خورشتروی حرارت متوسط آرام آرام بجوشد و کاملا جا بیافتد. در انتهای پخت زعفران دم کرده را که از قبل آماده کرده اید 10 دقیقه بعد از اضافه کردن زعفران به خورشت اضافه کنید. خورشت شما آماده سرو است.
چاشنی غذاهای ایرانی
ادویه قیمه نثار
بعد بسته به میزان و حجم خورشت از این ادویه، 30 ثانیه (و نه بیشتر) داخل پیاز ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.