ابتدا پیاز را کمی تفت دهید تا طلایی شود، سپس داخل آن گوشت چرخ کرده را خوب سرخ کنید تا (به رنگ قهوه ای) تغییر رنگ دهد. بعد ادویه مخصوص گوشت چرخ کرده را به همراه کمی زعفران و نمک اضافه کنید و با حرارت کم تفت دهید. در انتها اگر نیاز داشت کمی آب اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید و در زمان کمی و با حرارت کم اجازه دهید تا به اصطلاح جا بیافتد.
با استفاده از این ادویه، دیگر گوشت چرخ کرده شما بوی زهم نخواهد داشت و به علاوه شاهد عطر و رنگ بی نظیر خواهید بود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.