خوراک زبان گوساله یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک زبان گوساله در ادامه با سایت چیلی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم برای ۴ نفر | |
---|---|
زبان گاو | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۴ حبه |
برگ بو | ۴ عدد |
چوب دارچین | ۱ تکه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |

برگ بو
-
خواص برگ بو:
- در ایران آن را بیشتر به عنوان یک ادویه میشناسند و استفاده از آن هم کمتر در غذاها مرسوم هست.
- در صورتی که به جز استفاده خوراکی، استفاده های دارویی و باغبانی هم دارد و یک گیاه بسیار مفید و زیبا برای منازل به شمار میآید.
- به نامهای Laurel tree – Bay tree – Lauraceae – Bay leaf شناخته میشود.
دارچین قلم

فلفل سیاه

زردچوبه

طرز تهیه خوراک زبان گوساله
مرحله اول
برای تهیه خوراک زبان گوساله خوشمزه ابتدا زبان گوساله را به خوبی تمیز کرده و می شوییم، سپس آنرا درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه دو برابر حجم زبان گوساله، آب به قابلمه افزوده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند و کف های زبان گوساله به طور کامل خارج شود. در ادامه زیان را درون آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم. در ادامه یکی از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.
مرحله سوم
حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن به قابلمه می افزاییم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیرها را پوست کنده و به همراه برگ بو و چوب دارچین به قابلمه می افزاییم.
چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:
«طرز تهیه سالاد اندونزی»

مرحله چهارم
در این مرحله مواد را کمی تفت می دهیم سپس زبان گوساله را به همراه چند لیوان آب به قابلمه می افزاییم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم زبان گوساله به مدت ۶ تا ۸ ساعت با حرارت ملایم بپزد.
مرحله پنجم
پس از اینکه زبان به طور کامل پخت، زبان را از قابلمه خارج کرده و پوست آنرا به طور کامل جدا می کنیم. در ادامه زبان را به صورت ورقه ای برش می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه آب درون قابلمه را صاف می کنیم.
چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:
«تنفس عمیق و نقش آن در کاهش استرس»

مرحله ششم
در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم. در ادامه پیاز را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه افزوده و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه پیاز سبک شد، آب زبان صاف شده را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه تکه های زبان را به تابه افزوده و اجازه می دهیم آب درون تابه غلیظ شود، سپس خوراک زبان را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و سرو می کنیم.
نوش جان !!!