آشپزی

طرز تهیه چیز کیک

چیز کیک تیتر

چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک یخچالی در ادامه با این مقاله چیلی همراه باشید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

بیسکوییت پتی بور: ۲۵۰ گرم

خامه صبحانه: ۱ بسته

پنیر خامه ای: ۴۰۰ گرم

پودر ژلاتین: ۱ قاشق مرباخوری

کره: ۸۰ گرم

پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری

ژله: ۱ بسته

وانیل: ۱۰ گرم

آب: ۲٫۵ لیوان

 

جهت تهیه «پودر ژلاتین» و «وانیل» لینک های زیر را کلیک کنید:

 

 

 

طرز تهیه چیز کیک

مرحله اول

ابتدا بیسکوییت پتی بور را با غذاساز یا میکسر خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کره را به روش بن ماری با بخار آب روی کتری یا سماور ذوب می کنیم و به بیسکوییت اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

 

مرحله دوم

حالا ته قالب را فویل می بندیم و مخلوط بیسکوییت و کره را داخل قالب کمربندی می ریزیم و با پشت لیوان یا قاشق مخلوط بیکوییت و کره را کاملا فشرده می کنیم تا به کف قالب بچسبد، سپس به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم.

 

مرحله سوم

در حین استراحت مخلوط کره و بیسکوییت به سراغ مواد میانی چیز کیک می رویم. برای این منظور پودر ژلاتین را به همراه یک لیوان آب مخلوط می کنیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا پودر ژلاتین به طور کامل در آب حل شود سپس کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتد.

 

چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

 

مرحله چهارم

در یک کاسه مناسب خامه را به همراه پنیر خامه ای، وانیل و پودر قند مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس مایه ژلاتین را اضافه می کنیم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا بیسکوییت ها را از یخچال خارج می کنیم.

 

مرحله پنجم

سپس مخلوط خامه و پنیر را روی سطح بیسکوییت پخش می کنیم و با یک پشت قاشق سطح خامه را نیز کاملا صاف می کنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. حالا به سراغ آماده شدن ژله می رویم.

 

مرحله ششم

پودر ژله با رنگ دلخواه رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا پودر ژله به طور کامل حل شود. سپس در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا از حرارت بیفتد. پس از اینکه مایع ژله از حرارت افتاد آنرا روی لایه خامه ای چیز کیک می ریزیم.

 

چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

 

مرحله هفتم

حالا مجددا چیز کیک را در یخچال قرار می دهیم تا ژله ببندد. برای تزیین روی چیز کیک هم می توانیم از میوه های فصل استفاده کنیم و زمانی که ژله هنوز نگرفته است میوه های دلخواه خود را داخل ژله فرو کنیم. در آخر چیز کیک را برش می زنیم و سرو می کنیم. نوش جان !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *