آشپزی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی

کتلت تیتر

کتلت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که در سراسر دنیا با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سیب زمینی در ادامه با سایت چیلی همراه باشید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی: ۴ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده (اختیاری): ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

گشنیز و جعفری: ۱۰۰ گرم

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۳ عدد

ادویه مخصوص کتلت: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

روغن: به مقدار کافی

 

طرز تهیه کتلت سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم سیب زمینی ها را ابتدا آبپز کرده، سپس رنده کنیم.

البته باید بدانید که سیب زمینی آبپز روغن بیشتری جذب می کند و اگر سیب زمینی را به صورت خام رنده کنیم، کتلت سالم تری خواهیم داشت.

 

مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست گرفته و آنرا نیز درون کاسه رنده می کنیم. سپس سیب زمینی و پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.

 

مرحله سوم

در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه سیب زمینی و پیاز داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

 

چیلی خواند مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

 

مرحله چهارم

حالا جعفری و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه پودر سیر، آرد نخودچی، تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه کتلت به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

 

جهت خرید آنلاین مواد فوق لینک های زیر را کلیک کنید:

 

 

 

 

 

کتلت

«خرید ادویه مخصوص کتلت»

 

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کتلت استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

 

مرحله ششم

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم. حالا مقداری روغن به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم داغ شود. در ادامه با دست مرطوب به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه با کف دست مایه کتلت را تخت می کنیم.

 

چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

 

مرحله هفتم

سپس درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم یک سمت کتلت ها سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود.

 

مرحله هشتم

پس از اینکه کتلت ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس در ظرف دلخواه می چینیم و سرو می کنیم.

 

نوش جان !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *