آشپزی

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

فرنی تیتر

فرنی سر سفره افطاری ما ایرانیان جایگاه ویژه ای دارد و بسیار مفید برای روزه داران است. می توانید طرز تهیه فرنی با آرد برنج خوشمزه و مجلسی را در این مقاله از چیلی مشاهده کنید.

فرنی با آرد برنج غذایی است که با ترکیب آرد برنج و شیر تهیه می شود و در کشور های آسیایی پخته می شود. فرنی آرد برنج را به صورت شکلاتی، زعفرانی هم تهیه می کنند و به عنوان دسر هم سرو می شود.

فرنی به دلیل داشتن شیر میان وعده بسیار مناسبی برای کودکان نیز هست. در بخش آشپزی از وب سایت چیلی قصد داریم تا طرز تهیه فرنی با آرد برنج را به شما آموزش دهیم.

چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

مواد لازم برای فرنی آرد برنج

شیر: 4 لیوان

آرد برنج: 4 قاشق غذا خوری

شکر: 4 قاشق غذا خوری

گلاب: ½ استکان

آب: ½ استکان

زعفران دم شده: 1 قاشق چای خوری

پودر هل: ½ قاشق چای خوری

دارچین و پودر گل محمدی برای تزئین: به میزان لازم

خلال پسته برای تزئین: به میزان لازم

دستور پخت فرنی آرد برنج

مرحله 1: مخلوط کردن مواد

ابتدا شکر، آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم و به شیر اضافه می کنیم و کاملا با مفتول فلزی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

برای خرید آنلاین «آرد برنج ایرانی» و «پودر هل» لینک های زیر را کلیک کنید:

مرحله دوم: قرار دادن فرنی روی حرارت

حالا مواد آماده شده را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم؛ یک لحظه غفلت باعث گلوله شدن فرنی می شود.

مرحله سوم: افزودن گلاب و زعفران

حالا آب، گلاب و زعفران را به فرنی بیفزایید و آنقدر مخلوط کنید تا به قوام مورد نظر برسد. (در نظر داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن سفت تر می شود )

برای خرید آنلاین «گلاب» و «زعفران قائنات» لینک های زیر را کلیک کنید:

مرحله آخر

حالا فرنی را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین، خلال پسته و پودر گل محمدی تزئین کنید.

جهت خرید آنلاین «خلال پسته» لینک زیر را کلیک کنید:
چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

نکات مهم و فوت و فن تهیه فرنی آرد برنج

  • فرنی را بعد از پخت در محیط آشپزخانه خنک کنید و بعد به یخچال انتقال دهید تا آب نیندازد.
  • در طول مدت پخت فرنی باید حرارت کم باشد و مدام مخلوط شود.
  • بلافاصله بعد از پخت فرنی آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و گرنه حالت لختگی پیدا می کند و نمای زیبایی ندارد.
  • برای شیرین کردن فرنی از شیرین کننده طبیعی مثل عسل و یا شکر قهوه ای هم می توانید استفاده کنید.
جهت خرید آنلاین «شکر قهوه ای» لینک زیر را کلیک کنید:
  • اگر کف قالب شکل داری را کمی چرب کنید و فرنی را در آن بریزید و در یخچال بگذارید بعد از گذشت 12 ساعت می توانید آن را برگردانده و به عنوان دسر سرو کنید.
  • با اسانس و رنگ دلخواه هم می توانید فرنی میوه ای داشته باشید
  • بهتر است که فرنی آرد برنج با دارچین و پودر گل محمدی تزئین و سرو شود تا طبع آن متعادل شود.
برای خرید آنلاین «دارچین نرم» و «پودر گل محمدی» لینک های زیر را کلیک کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *