آشپزی

طرز تهیه قیمه نثار به روش رستوران های قزوین

قیمه نثار تیتر

قیمه نثار یکی از انواع غذاهای اصیل و بسیار خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به مرصع پلو دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیلی همراه باشید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم

برنج: ۳ پیمانه

پیاز: ۱ عدد بزرگ

زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری

گلاب: ½ پیمانه

شکر: ۱ قاشق چایخوری

زرشک: ۲ قاشق غذاخوری

خلال پسته و بادام: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه: به مقدار کافی

ادویه مخصوص قیمه نثار: 2 قاشق غذاخوری

 

دستور پخت قیمه نثار

مرحله اول

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و در حدی پیاز را تفت می دهیم که با زردچوبه یکدست شود.

 

جهت خرید آنلاین «زردچوبه» لینک زیر را کلیک کنید:

 

مرحله دوم

در ادامه گوشت را به صورت قیمه ای خرد می کنیم و به تابه حاوی پیاز اضافه می کنیم. گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ بدهد سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

 

چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

 

 

مرحله سوم

در ادامه ادویه مخصوص قیمه نثار را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه یک و نیم لیوان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت با حرارت ملایم مغز پخت شود.

 

جهت خرید آنلاین «ادویه مخصوص قیمه نثار» لینک زیر را کلیک کنید:

 

مرحله چهارم

در ادامه برنج را می خیسانیم، سپس یک قابلمه حاوی آب روی حرارت قرار می دهیم و پس از اینکه آب جوش آمد مقداری نمک اضافه می کنیم. در ادامه برنج خیس خورده را داخل آب جوش می ریزیم و زمانی که دانه های اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان کمی گیر داشت آبکشی می کنیم.

 

جهت خرید آنلاین «نمک دریا (ارومیه)» لینک زیر را کلیک کنید:

 

مرحله پنجم

یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کمی روغن داخل قابلمه می ریزیم و به دلخواه از نان یا سیب زمینی حلقه ای برای ته دیگ استفاده می کنیم. در ادامه برنج آبکش شده را روی ته دیگ می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج دم بکشد.

 

مرحله ششم

در حین آماده شدن برنج زرشک را با شکر تفت می دهیم تا کمی سرخ شود سپس کنار می گذاریم. خلال بادام را در گلاب می خیسانیم و در کره یا روغن تفت می دهیم و کنار می گذاریم. خلال پسته را در کره یا روغن تفت می دهیم و کنار می گذاریم.

 

جهت خرید آنلاین «گلاب» لینک زیر را کلیک کنید:

 

مرحله هفتم

اگر می خواهید از خلال پوست نارنج هم استفاده کنید حتما آنرا چند بار بجوشانید تا تلخی اش گرفته شود، سپس به همراه زعفران و کره کمی تفت دهید و کنار بگذارید. پس از اینکه آب موجود در تابه گوشت کاملا جذب گوشت شد آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم.

 

جهت خرید آنلاین «خلال نارنج» و «زعفران» لینک های زیر را کلیک کنید:

 

 

مرحله هشتم

برنج را داخل دیس می کشیم و گوشت را روی برنج به سلیقه خود می ریزیم. در ادامه خلال پسته، خلال بادام، خلال پوست پرتقال و زرشک تفت داد شده را به سلیقه خود روی برنج می ریزیم و قیمه نثار را سرو می کنیم.

 

نوش جان !!!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *