آشپزی

طرز تهیه خورشت هویج تبریزی

خورشت هویج تیتز

خورشت هویج یکی از انواع خورشت های بسیار محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف با مواد متنوعی درست می شود، برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه خورشت هویج تبریزی در ادامه با مقاله چیلی همراه باشید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

  • گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
  • هویج: ۲ عدد
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • آلو بخارا: ۱۰ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ½  قاشق غذاخوری
  • شکر ( اختیاری): به مقدار کافی
  • آب لیمو ترش: به مقدار کافی
  • زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، دارچین: به مقدار کافی
  • زعفران دم کرده: به مقدار کافی
  • روغن مایع و کره: به مقدار کافی

 

طرز تهیه خورشت هویج

مرحله اول

برای تهیه خورشت هویج خوشمزه، ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس میشوییم و به صورت ریز نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه می کنیم.

 

مرحله دوم

حالا پیاز را کمی تفت می دهیم تا آب اضافی اش کشیده شود. در ادامه مقداری روغن مایع درون قابلمه می ریزیم، سپس به تفت دادن پیاز ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

 

جهت خرید زردچوبه و فلفل سیاه لینک های زیر را کلیک کنید:
زردچوبه نرم

«زردچوبه نرم»

 

 

مرحله سوم

در این مرحله به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها آزاد شود. گوشت را خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه نمک و چوب دارچین را به گوشت اضافه می کنیم.

 

جهت خرید چوب دارچین لینک زیر را کلیک کنید:

 

مرحله چهارم

حالا مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شود. در ادامه آب جوشیده را تا جایی که روی مواد را بگیرد می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۳ ساعت گوشت کاملا بپزد. در ادامه آلو بخارا را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

 

مرحله پنجم

در این مرحله روی آلو ها آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه خیس بخورند. در ادامه پوست هویج را با پوست کن جدا می کنیم، سپس هویج را به صورت خلالی خرد می کنیم. یک تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

 

خواندن مقاله زیر حتما برای شما جذاب و مفید خواهد بود:

 

مرحله ششم

حالا مقداری روغن درون آن می ریزیم، سپس هویج های خلالی را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم هویج ها نرم شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

 

مرحله هفتم

در این مرحله رب را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه شکر را به همراه زعفران دم کرده به هویج های خلالی اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس به مخلوط گوشت اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

 

جهت خرید آنلاین زعفران لینک زیر را کلیک کنید:

 

مرحله هشتم

در نهایت آلو های خیس خورده را به همراه مقداری آب لیمو ترش اضافه می کنیم. توجه داشته باشید نباید خورشت آبکی باشد. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه خورشت را درون ظرف مورد نظر همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم.

 

نوش جان !!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *