آشپزی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

سالاد ماکارونی تیتر

سالاد ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در سراسر جهان با نام سالاد پاستا شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ در ادامه با سایت چیلی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی فرمی۱ بسته
سینه مرغ400 گرم
هویج2 عدد
پیاز برای پخت مرغ1 عدد
خیار شور6 عدد متوسط
سیب زمینی (اختیاری)1 عدد متوسط
کنسرو ذرت1 لیوان
ماست چکیده½ پیمانه
سس مایونز½ پیمانه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد ماکارونی ساده ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، ۱ عدد پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. به جای پیاز می توانید از پودر پیاز استفاده نمایید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، کف های سفید رنگ روی سطح آب را به طور کامل با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله سوم

پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد و مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه هویج و سیب زمینی را نیز به همراه ۱ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا هویج و سیب زمینی به طور کامل بپزند. پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد و هویج و سیب زمینی پختند، آنها را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

فواید ورزش بسکتبال و تاثیر آن بر افزایش قد

مرحله پنجم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری نمک و روغن به آب اضافه می کنیم. پس از اینکه آب جوش آمد، ماکارونی را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان می دهیم تا ماکارونی به طور کامل بپزد و نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم. در ادامه ماکارونی را به همراه گوشت مرغ، سیب زمینی، هویج و ذرت داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله خیارشورها را به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ماست و سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش، روغن زیتون، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه جداگانه می ریزیم. به جای آب لیمو ترش می توانید از گرد لیمو استفاده نمایید.

مرحله هشتم

حالا مواد سس را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که ما برای سالم تر بودن سالاد از ماست استفاده کرده ایم، در صورت تمایل می توانید به جای ماست هم از سس مایونز استفاده کنید.

مرحله نهم

در این مرحله مواد سس را به کاسه حاوی سالاد اضافه کرده و به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا تمام مواد سالاد به سس آغشته شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

چیلی خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

افزایش میل جنسی با ادویه

نکته کلیدی تهیه سالاد ماکارونی

خمیر شدن سالاد

یکی از مشکلات شایع در تهیه سالاد ماکارونی این است که پس از آماده شدن سالاد، متوجه می شویم که ماکارونی ها حالت خمیری پیدا کرده اند. دلیل این مشکل این است که ماکارونی بیش از حد درون آب جوش باقی مانده است. برای پیشگیری از این مشکل پس از ۷ دقیقه، ماکارونی ها را تست کنید و در صورتی که پخته بودند، آبکشی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *